Ciorba de legume cu costita afumata

de Corinuta in Ciorbe, 26 Iun 2010 | 8707 vizualizari

 

Mie imi plac legumele, la omu' meu ii plac afumaturile...am facut un compromis si asta a iesit :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g costita afumata
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartof
  • 1 conopida mica
  • 2 rosii (eu am folosit din conserva)
  • 200 ml smantana
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel
  • zeama de lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu costita afumata:

Costita se taie bucati si se pune intr-o craticioara sa fiarba. Dupa ce a dat in clocot se arunca apa si se pune intr-o oala impreuna cu 3 litri de apa la fiert. Se lasa sa fiarba 15 min.

Ceapa, morcovii si pastarnacul se curata, se spala, se taie cubulete si se adauga la ciorba. Dupa inca 10 minute se adauga cartoful si ardeiul curatati si taiati cubulete, iar apoi conopida spalata si desfacuta buchetele. Se lasa sa mai fiarba sase minute apoi se adauga  rosiile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare si piper.

Smantana se amestaca cu un polonic de ciorba si se adauga la sfarsit impreuna cu patrunjelul taiat marunt.

Se acreste cu zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

stancu_kristina 1

27.06.2010, 16:34

imi place mult ciorbita asta.o mananc intodeauna cu placere. vreau sa pap si acum dar....

aliengirl 1

27.06.2010, 22:39

imi ploua in gura! E o nebunie! uf,poate mai prind si eu!

babi5 1

16.12.2014, 08:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole in paine